24 / 04 / 2024

vergi borcu yapılandırmaları

vergi borcu yapılandırmaları

Ürgüp Belediyesine borcu olan vatandaşların, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarını yapılandırma süresi bugün sona eriyor.

Alanya Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda belediyeye çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı.

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Altındağ Belediyesi'nden yapılandırma uyarısı!

Vergi borcu yapılandırılmasına imkan tanıyan düzenleme uzatıldı. Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin yasadan faydalanmak isteyen vatandaşlar 25 Kasım’a kadar Altındağ Belediyesi’ne başvurabilirler.

Alanya Belediyesi'nden borç yapılandırma uyarısı!

19 Ağustos 2016 tarihinde resmi gazetede yayımlanan 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda Belediyeye Çevre Temizlik, Emlak Vergisi ve İlan Reklam borcu olanların da borçları yapılandırılacak.

Vergi borcu yapılandırma için son 2 gün!

Yapılandırmada bazı yanlış yapılan başvurular için 2. fırsat tanındı. Bu konuda yayımlanan Gelir İdaresi Başkanlığı genelgesi gereğince 30 Nisan'a kadar başvuru yapılabiliyor. İşte vergi borcu yapılandırma için son 2 gün...

Vergi borcu yapılandırma affı 2014!

Torba Yasa ile emlak ve çevre temizlik vergileri de yapılandırılabiliyor. Vergi borcunu yapılandırmak isteyen mükellefler 31 Aralık'a kadar başvuruda bulunabiliyor. İşte vergi borcu yapılandırma affı 2014...

Vergi borcu yapılandırma son günü 31 Aralık 2014!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları Torba Yasa ile yapılandırılabiliyor. Yapılandırma ile başvurular 1 Aralık'ta son bulacaktı. Ancak, alınan karar ile vergi borcu yapılandırma son günü 31 Aralık 2014 oldu...

Vergi yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

Eylül 2014'te yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası ile bazı vergi borçlarına yapılandırma hakkı tanındı. Yapılandırma başvurularının 1 Aralık'a kadar yapılması gerekiyor. Peki, vergi yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

Vergi borcu olanlara af çıktı mı?

6552 sayılı Torba yasasının Eylül 2014'te yürürlüğe girmesi ile birlikte vergi borcu olanlara af çıktı. Peki hangi vergiler yapılandırılabiliyor. Emlak vergi borcu olana af çıktı mı?

Vergi borcu olanlar dikkat! Borç yapılandırmada bugün son gün! Elinizi çabuk tutun!

Vergi borcu olanları yakından ilgilendiren borç yapılandırmada birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. İşte ayrıntılar...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

265,4 milyar liralık kamu borcu yapılandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı vergi dairelerine gelen başvurular kapsamında 265,4 milyar liralık alacağın yapılandırması yapıldı. İşte detaylar...

Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, idari para cezası, vergi borcu, SGK borçları gibi borçların yapılandırması ile ilgili süreyi uzatma kararı aldı. Peki, Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman? İşte detaylar...

Vergi affı 2023 başvuru nasıl yapılır? 2023 vergi affı başvuru ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma; belli zaman dilimlerinde, kişinin ödemesi gereken verginin belli oranının silinmesi ve kalan kısmının devlet tarafından belirlenen tarihler içinde taksitler ile ödenme işlemidir. İşte bu konuya dair detaylar!

Vergi borcu yapılandıracaklar son tarihi aman kaçırmayın! Hangi borçlar yapılandırılabilir? 

Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan vergi borcu yapılandırma 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılabilir?

SGK’dan 14 milyon kişiye dev kampanya! Borcu olanlara duyurulur! O tarihe kadar başvuru yapılması gerekiyor!

SGK 14 milyon kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Vergi borcu yapılandırma detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki borç yapılandırmada son durum ne?

Borçlu olanlar artık kara kara düşünmesin! Sizi kurtaracak düzenleme geldi! Bunu yapan kişilerin borcu siliniyor!

Borç yapılandırma konusu en çok araştırılan konulardan bir tanesidir. Peki “Vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat... Bu tarihi sakın kaçırmayın...İşte, vergi borcu yapılandırma son başvuru tarihi...Hemen bakın...

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyenler kesinlikle buraya baksın! Çok önemli detaylar var

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyen vatandaşlar yeni düzenlemeden faydalanıp faydalanmayacağını merak ediyor. Vatandaşları ilgilendiren çok önemli detaylar belli oldu.

Vergi borcu yapılandırma 2023 ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma işlemine dair pek çok soru sorulmaktadır. Bununla birlikte vergi borcuna dair başka sorularda bulunmaktadır. İşte o soru ve yanıtlar!

vergi borcu yapılandırmaları Haberi

vergi borcu yapılandırmaları


Ürgüp Belediyesine borcu olan vatandaşların, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarını yapılandırma süresi bugün sona eriyor.

6736 sayılı bazı alacaların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında, beyana dayalı vergi, (Emlak, Çevre Temizlik, İlan-Reklam, Eğlence, Yangın Sigorta, Haberleşme, Enerji Tüketim Vergileri) Su, 6183 Sayılı Yasa kapsamında bulunan harçlar ve ücretlere ilişkin borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların 30/06/2016 tarihine kadar kesinleşmiş olan borçlarını Yi-Üfe oranında güncelleterek, tek seferde veya 6-9-12-18 eşit taksitle ödeme imkanına sahip olabilirler.

Ürgüp Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yapılandırma fırsatında peşin ve taksitli ödeme imkânından faydalanmak isteyen vatandaşların 25 Kasım 2016 Cuma Günü (Bugün) mesai bitimine kadar Ürgüp Belediyesi Tahsilat Servisine müracaat etmeleri gerekiyor.



Ürgüp...