26 / 04 / 2024

vergi yapılandırmaları

vergi yapılandırmaları

Zorda kalan mükellefe taksit imkanı getirilecek. Geriye dönük denetim süresi 3 yıla indirilecek. Karnesi iyi olan mükellefe indirim yapılacak.

Hendek Belediyesi'nden vergi çağrısı!

Hendek Belediyesi tarafından, 30 Kasım’a kadar emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergileri ve 25 Kasım'a kadar da başvurulması durumunda kanun kapsamına giren borçların yeniden yapılandırılarak taksit imkanları sunulacağı çağrısı yapıldı.

İskenderun Belediyesi'nden vergi uyarısı!

İskenderun Belediyesi, yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun çerçevesinde vergi ve borçların yeniden yapılandırılması için başvuruları almaya devam ediyor.

Vergi yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

6552 sayılı Torba Yasa ile bazı vergi borcu ve alacaklar yapılandırılabiliyor. Başvuruların 31 Aralık 2014 tarihinde son bulacağı vergi yapılandırma başvuruları için son 3 gün bulunuyor...

Vergi yapılandırmaları için son 1 hafta!

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile bazı vergi ve alacaklar yapılandırılarak ödenebiliyor. Başvurular, 31 Aralık 2014 tarihinde son buluyor. Buna göre, vergi yapılandırmaları için son 1 hafta...

Vergi yapılandırma başvuruları için son 15 gün!

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun ile getirilen af başvuruları 31 Aralık 2014'e kadar devam ediyor. Vergi yapılandırma başvuruları için son 15 gün...

Vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor!

Vergi borcu yapılandırmaları için 30 Kasım 2014 tarihinde alınan karar ile başvuru süresi uzatıldı. Bakanlık Kararı gereğince 31 Aralık'a kadar vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor..

Vergi borcu olanlar dikkat! Borç yapılandırmada bugün son gün! Elinizi çabuk tutun!

Vergi borcu olanları yakından ilgilendiren borç yapılandırmada birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. İşte ayrıntılar...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, idari para cezası, vergi borcu, SGK borçları gibi borçların yapılandırması ile ilgili süreyi uzatma kararı aldı. Peki, Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman? İşte detaylar...

Vergi borcu yapılandıracaklar son tarihi aman kaçırmayın! Hangi borçlar yapılandırılabilir? 

Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan vergi borcu yapılandırma 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılabilir?

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyenler kesinlikle buraya baksın! Çok önemli detaylar var

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyen vatandaşlar yeni düzenlemeden faydalanıp faydalanmayacağını merak ediyor. Vatandaşları ilgilendiren çok önemli detaylar belli oldu.

Vergi borcu yapılandırma 2023 ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma işlemine dair pek çok soru sorulmaktadır. Bununla birlikte vergi borcuna dair başka sorularda bulunmaktadır. İşte o soru ve yanıtlar!

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Ceza ve vergi borcu olanlar dikkat! Yapılandırmada son günler!

Milyonlarca vatandaşın Devlete olan borçlarının yapılandırılması için tanınan sürenin sonlarına geliniyor son tarih 30 Eylül. Şimdiye kadar vergi dairelerine başvuru yapan vatandaşların sayısı 4.5 milyonu geçti ve tutar 110 milyar liraya yaklaştı.

Dikkat! SGK yapılandırmaları için son tarih!

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül tarihinde dolacak.

vergi yapılandırmaları Haberi

vergi yapılandırmaları

Milyonlarca kişiyi borcundan kurtaran yapılandırmayı tamamlayan hükümet, 3 önemli müjdeyi gündemine aldı. Takvim'de yer alan habere göre Hükümet; vergisini zamanında ödeyene zor gününde uzun vadelerde taksit imkanı ve borcuna sadık mükellefe indirim getirmek için düğmeye basarken; geriye dönük denetim süresini de 5 yıldan 3 yıla düşürmek için çalışmalara başladı.


Maliye Bakanı Naci Ağbal, hazırlıkların ileri bir aşamaya geldiğini belirterek, "Ne oranda bir vergi indirimi yapılacağı ve kimleri kapsayacağı yönünde teknik bir çalışma yapıyoruz" dedi. Ağbal, daha önce yaptığı açıklama ile, 3 müjde içeren düzenlemeler ile ilgili şunları söylemişti:


ZOR DURUMDAKİ ESNAFA DESTEK

Vergi yapılandırmalarına olan ihtiyacı azaltmak için, vergisini düzenli ödeyen mükelleflerin, herhangi bir nedenle zor durumda kalmaları ile vergisini ödeyememesi halinde kolaylık sağlayacağız. 'Vergiyi daha düşük oranda öde' diyeceğiz. Taksit imkanı...