19 / 04 / 2024

Vezirköprü imar planı

Vezirköprü imar planı

Samsun'un Vezirköprü'de, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı. Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi.

Vezirköprü'ye yeni imar planı hazırlanacak!

Vezirköprü Belediyesi yeni imar planı hazırlanması için İller Bankası'na yetki verdi. İmar planlarının 20-25 yıl arayla revize edilmesine ihtiyaç duyulduğu ve önceki imar planının 1994 yılında hazırlandığı kararda belirtildi.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanı imar planı askıda!

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Okmeydanı Araç Köprüsü Projesi imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, D-100 Karayolu Üzeri Halıcıoğlu - Okmeydanı Araç Köprüsü Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Vezirköprü'de imar revizyonu masaya yatırıldı!

Samsun'un Vezirköprü'de, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı. Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi.

Eyüp Fabeks Radisson Otel'in imar planı mı değişti?

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Ayşen Zamanpur, 3. köprü bağlantı yolunda ‘konut ruhsatıyla’ otel inşaatına başladı. İBB “Fabeks Radisson Otel” projesinin imar planını ‘turizm’ alanına çevirdi.

3. Köprü imar plancısının meslekten men cezası iptal edildi!

İstanbul'daki her projeyi yargıya taşıyan TMMOB'a mahkeme 'dur' dedi. Birliğin, 3. Köprü'nün imar planını yapan 2 şehir plancısına verdiği 3 ay meslekten men cezası yargıdan döndü.

Kayseri Boğazköprü'de yeni imar planı yapılıyor!

Başkan Dr, Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Melikgazi Boğazköprü'de plan değişikliği!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Melikgazi Boğazköprü'ye yeni imar planı yapıldı!

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Boğazköprü'ye yeni imar planı yapıldı!

Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Vezirköprü imar planı Haberi

Vezirköprü imar planı

BELEDİYE Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak ve Selma Bingöl, Harita Mühendisi Uygar Küçükbostan, belediye meclis üyeleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçenin en son imar planının 1994 yılında yapıldığını ancak bu projenin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle ilçenin güzelleşmesi için imar planını revize ettiklerini belirtti.

 Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan planlamalarda eğitim kurumlarına yeterince yer verilmesini isterken, müteahhit ve mühendisler, kademeli inşaat ve kat uygulamaları ve ilçenin otopark sorunun...