25 / 04 / 2024

Vezirköprü imar planlaması

Vezirköprü imar planlaması

Samsun'un Vezirköprü'de, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı. Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi.

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi için başvuru dönemi başladı...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

Vezirköprü imar planlaması Haberi

Vezirköprü imar planlaması

BELEDİYE Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak ve Selma Bingöl, Harita Mühendisi Uygar Küçükbostan, belediye meclis üyeleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçenin en son imar planının 1994 yılında yapıldığını ancak bu projenin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle ilçenin güzelleşmesi için imar planını revize ettiklerini belirtti.

 Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan planlamalarda eğitim kurumlarına yeterince yer verilmesini isterken, müteahhit ve mühendisler, kademeli inşaat ve kat uygulamaları ve ilçenin otopark sorunun...