25 / 04 / 2024

Vietnam Karamanlar Rahmet Camisi açıldımı

Vietnam Karamanlar Rahmet Camisi açıldımı

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Vietnam’da inşa edilen ve ülkenin en büyük camisi özelliğini taşıyan Karamanlar Rahmet Camisi açıldı.

Karamanlar Hafriyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlar Hafriyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Karaman tarafından kuruldu. 

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

Fiyatları görenin ağzı kulaklarına varıyor! Şok'ta kuru fasulye 33.95, nohut 29.95 TL! Bu kampanyayı kaçıran çok üzülür

Şok market Ramazan öncesi soflara bereket katsın diye bir çok üründe indirim yaptı. Ramazan kumanyasını da unutmayan Şok, Rahmet ve bereket ayına girmeden vatandaşın hem kesesini hem de sofrasına hitap ediyor. 17 Mart 2023 fiyat listesi haberimizde. 

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

Karamanlar Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlar Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karaman tarafından kuruldu.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Murat Kurum: Fikirtepe'de metruk bina kalmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanını ziyaret etti. Bölgede incelemeler yapan Kurum, Fikirtepe'de çıkan yangında hayatını kaybedenler için 'Bu yangın sebebiyle ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.' dedi.

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Bu gökdelenin ortasında orman var!

Vietnam'daki Ho Chi Minh şehrinde inşa edilen 333 metre yükseklikteki dev gökdelenin ortasına park orman kurulacak.

Vietnam Karamanlar Rahmet Camisi açıldımı Haberi

Vietnam Karamanlar Rahmet Camisi açıldımı

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Vietnam’daki Müslümanlar için inşa edilen ve ülkenin en büyük camisi özelliğini taşıyan Karamanlar Rahmet Camisi, düzenlenen törenle hizmete girdi.


İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Talip Karaman’ın bağışıyla İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Vietnam’ın An Giang bölgesindeki Chau Doc kentinde yaptırılan bin 200 kişilik caminin açılışına Kamboçya ve Vietnam’ın çeşitli kentlerinde yaşayan yaklaşık 15 bin kişi katıldı.


İHH İnsani Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı, Vietnam’da 2014 yılında yaptıkları bir ziyaret sırasında buradaki Müslümanların cami ihtiyaçlarını kendilerine bildirip projelerini sunduklarını anlatarak, "Biz de bunun üzerine projenin teknik incelemesini tamamladıktan sonra bağışçı Talip Karaman’ın destek vermesiyle bunu hayata geçirdik." dedi.


"Yapımı bir yılda tamamlandı"

İHH’nın Vietnam’da yaptığı en büyük cami özelliğini taşıyan bu projeyi yaklaşık bir yılda tamamladıklarını anlatan Aynacı,...