19 / 04 / 2024

VitrA için tasarladı: İllüzyonist Banyo

VitrA için tasarladı: İllüzyonist Banyo

Türkiye’den ve dünyadan ünlü mimarlar, “hayal edilen” ürünlerin gerçeğe dönüştürülmesine ortam sağlayan VitrA İnovasyon Merkezi’nin sergi alanında; VitrA ürünlerini de kullanarak banyo enstalasyonları gerçekleştiriyor

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Opel'in etkileyici tasarıma sahip Zafira Life serisine zam geldi! İşte 31 Mayıs fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel'in hem aileler hem de iş hayatı için tasarladığı Opel Zafira Life serisi tanıtıldığı ilk günden bu yana ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Volkswagen Caravelle'ye ciddi anlamda rakip olan araç rakibine kıyasla daha teknolojik özellikleri uygun fiyata sunabiliyor.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

İzmir'de Mülteciler için konteynerler tasarlandı!

İzmir'de olan Yaşar Üniversitesi öğrencileri mülteciler için en az alanı kaplayan yaşanabilir konteynerler tasarladı. Konteynerlerin iç ve dış mekanları da 'En az alan kullanarak en verimli ve insancıl nasıl yapılır' ilkesiyle düzenlendi.

İder Mobilya, dar alanlar için Akik ikili koltuğu tasarladı!

Kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına alternatif çözümler üreten İder Mobilya, dar alanlar için Akik ikili koltuğu tasarladı. Akik ikili koltuk, grinin asalet ve sadeliğini, kiremit renginin canlandırıcı etkisini salonlarınıza taşıyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

Kocaeli Bilişim Vadisi projesi için 3 ödüllü bina yıkılıyor!

Kocaeli’nde kurulacak Bilişim Vadisi projesi için, bölgede bulunan ve 50 milyon dolar harcanarak inşa edilen 3 binanın yıkımına başlandı. Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, kendisinin tasarladığı binaların yıkımının ‘planlara’ aykırı olduğunu söyledi.

İşte İngiltere'de evsizler için tasarlanan cumpa evler!

İngiltere’nin başkenti Londra’da mimar James Furzer’ın evsizler için tasarladığı ve gönüllü apartmanların dahil olduğu cumba evler projesi ödül getirdi.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Confetti camiler için halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

VitrA için tasarladı: İllüzyonist Banyo Haberi

VitrA için tasarladı: İllüzyonist Banyo

Ödüllü tasarımcı Erdem Akan; geleceğin trendlerine ışık tutan “İllüzyonist Banyo” isimli çalışmasında, suyun mimari yüzeylerle kurduğu ilişkiden ilham alarak yalın bir banyo mekanı yarattı. Mekanda asimetrik olarak konumlandırılan, derinlik kazandırılmış üç boyutlu aynalar, malzeme ve renk seçimleri; illüzyon algısını kuvvetlendirmek için kullanıldı.

Erdem Akan, suyun yansıtma ve aksettirme özelliklerinin zihinde yarattığı yanılsamaları mimari unsurlarla ifade ettiği mekan tasarımında, doğallığı ve sadeliği ön plana çıkarıyor. Tasarımcı; VitrA İnovasyon Merkezi’nin kendisine ayrılan bölümünde, Ross Lovegrove’un VitrA için hazırladığı Freedom koleksiyonundaki özel üretim lavabo ve İstanbul serisine ait bataryaların yanı sıra; Fusion imzasını taşıyan beyaz duvar karolarıyla, Next tasarımı porselen yer karolarını tercih...