16 / 04 / 2024

VitrA İnovasyon Merkezi

VitrA İnovasyon Merkezi

Türkiye’den ve dünyadan ünlü mimarlar, “hayal edilen” ürünlerin gerçeğe dönüştürülmesine ortam sağlayan VitrA İnovasyon Merkezi’nin sergi alanında; VitrA ürünlerini de kullanarak banyo enstalasyonları gerçekleştiriyor

Autoban, VitrA İnovasyon Merkezi için yeni ürünler tasarladı!

Türkiye’den ve dünyadan ünlü mimarlar, hayal edilen ürünlerin gerçeğe dönüştürülmesine ortam sağlayan VitrA İnovasyon Merkezi’nin sergi alanında; VitrA ürünlerini de kullanarak banyo enstalasyonları gerçekleştiriyor

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Trabzon’da yapımına başlanan İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 7 bin 379 metrekare kapalı alana sahip merkezin kısa sürede açılması planlanıyor.

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2018'de tamam!

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı incelendi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, binanın bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

VitrA İnovasyon Merkezi Haberi

VitrA İnovasyon Merkezi

Ödüllü tasarımcı Erdem Akan; geleceğin trendlerine ışık tutan “İllüzyonist Banyo” isimli çalışmasında, suyun mimari yüzeylerle kurduğu ilişkiden ilham alarak yalın bir banyo mekanı yarattı. Mekanda asimetrik olarak konumlandırılan, derinlik kazandırılmış üç boyutlu aynalar, malzeme ve renk seçimleri; illüzyon algısını kuvvetlendirmek için kullanıldı.

Erdem Akan, suyun yansıtma ve aksettirme özelliklerinin zihinde yarattığı yanılsamaları mimari unsurlarla ifade ettiği mekan tasarımında, doğallığı ve sadeliği ön plana çıkarıyor. Tasarımcı; VitrA İnovasyon Merkezi’nin kendisine ayrılan bölümünde, Ross Lovegrove’un VitrA için hazırladığı Freedom koleksiyonundaki özel üretim lavabo ve İstanbul serisine ait bataryaların yanı sıra; Fusion imzasını taşıyan beyaz duvar karolarıyla, Next tasarımı porselen yer karolarını tercih...