19 / 04 / 2024

VitrA Tech-Slate serisi

VitrA Tech-Slate serisi

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

Vitra Tech-Slate serisi mekanları farklılaştırıyor!

Pek çok uluslararası ödüle layık görülen ve ilhamını Londra’dan alan Tech-Slate serisi mekanları farklılaştırıyor.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

VitrA, Memoria Black ile banyolara siyahın şıklığını taşıyor!

VitrA’nın fark yaratan serisi Memoria’nın yaratıcısı Christophe Pillet, Memoria Black serisiyle tarzını bir adım daha öteye taşıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Vitra Millenium serisi üç boyutlu efekti veriyor!

Sydney şehrinden esinlenilerek tasarlanan Millenium serisi, yumuşak renkleri ultra modern çizgilerle harmanlayarak, mekânlara farklı bir tarz katıyor.Evlerinde modern tarzı sevenler, doğal renkleriyle öne çıkan Millenium karoları tercih ediyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

VitrA Tech-Slate serisi Haberi

VitrA Tech-Slate serisi

VitrA'nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo koleksiyonunda yer alan Tech-Slate serisi, Alman Tasarım Konseyi tarafından verilen Iconic Awards (İkonik Ödüller) kapsamında Interior Innovation (İç Mekanda İnovasyon) ödülünü aldı.


VitrA'nın 2017 koleksiyonundaki yeni seriler arasında yer alan ve ilk kez eylül ayında Bologna'da düzenlenen Cersaie Fuarı'nda tanıtılan Tech-Slate, zengin antrasit ve gri renk tonlarını çarpıcı yüzey dokularıyla birlikte kullanma fırsatı sunan karolardan oluşuyor.


VitrA Tasarım Ekibi'nden Selma Gülkan'ın imzasını taşıyan modern slate taşı görünümlü seri, hem yer hem de duvar kaplamaları kategorisinde...