29 / 03 / 2024

Vkf Yapı Mimarlık İnşat Kimin

Vkf Yapı Mimarlık İnşat Kimin

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Fatih Şenel ve Vedat Turgur ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Futaş Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futaş Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile bugün Furkan Taş tarafından kuruldu.

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile bugün Muhammet Çiftçi tarafından kuruldu.

Limos Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limos Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Derya Işık tarafından kuruldu.

El10 Yapı Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

El10 Yapı Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mukaddes Lale Erez tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Buğra Dokumacı tarafından kuruldu.

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Muhammed Eymen Tuğra ortaklığında kuruldu.

Devrantaş Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Devrantaş Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kızılay tarafından kuruldu.

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Aydın tarafından kuruldu...

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Vkf Yapı Mimarlık İnşat Kimin Haberi

Vkf Yapı Mimarlık İnşat Kimin

 

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatih Şenel ve Vedat Turgur ortaklığında kuruldu.

 

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

 

 

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Adres; Küçükbakkalköy Mah.Dudullu Cad.No.23-25d/342 Ataşehir