19 / 04 / 2024

Vural Gökçalı evi

Vural Gökçalı evi

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli açıklaması: Çok sevindim! Depreme hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı

Prof. Dr. Naci Görür Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığına dair  gelen haberlere ''çok sevindim'' diyerek  yönetimi kutladı. Bu sevincini sosyal medya üzerinden şu sözlerle paylaştı...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Gümüş alıp kenara atanları şaşkın! O rakamlar belli oldu! İşte güncel gümüş fiyatları 21 Haziran 2022

Bugün gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar ve gümüş alıp kenara atıp bekletenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarını görenler şaşkına döndü. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 güncel gümüş fiyatları...

Hükümetin 3600 ek gösterge çalışmasındaki maaş detayı ortaya çıktı! Devletin iki numaralı ismi açıkladı

Hükümet öğretmen, polis, hemşire din görevlisi gibi memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge çalışmalarında sona doğru yaklaştı. Hemşireler, diğer sağlık bilimi lisansiyerleri de 3600 ek gösterge kapsamı içine alınacak. Çalışmadaki son durumu Binali Yıldırım açıkladı.

Sağlık çalışanlarına ek gösterge düzenlemesi geliyor! Emekli maaşı ve maaşlarda artış yapılacak!

Sağlık çalışanlarının özlük haklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik yasa teklifinde son aşamalara gelindi. Peki sağlık çalışanlarına ek gösterge düzenlemesinde neler yapılacak? İşte ayrıntılar...

Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik o analizi...

İşçiler dikkat! Günlük çalışma süreleri değişti!

Milyonlarca işçi ve işvereni yakından ilgilendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın haftalık çalışma günlerine bölünemeyen çalışma saatleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 27 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vural Gökçalı evi Haberi

Vural Gökçalı evi

Modacı Vural Gökçalı ve eşi Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. 


Müzeye dönüşen villanın raflarında Çanakkale seramikleri, duvarlarda Vural Gökçaylı'nın ressam eniştesi Adil Ertoran'ın tabloları, bahçede antik değeri olan taşlar yerlerde Türkiye'nin dört vir köşesinden toplanmış değerli kilimler...