26 / 04 / 2024

Westa Life AVM açılış

Westa Life AVM açılış

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life Kartal Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Aralık ayında hayata geçmesi planlanan Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de hizmet vermeye başlayacak!

İzmir'de yer alan Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

İmaj İnşaat Levent Life ofis projesine başlayacak!

Levent Life projesini hayata geçiren İmaj İnşaat, Levent'te Kanyon AVM'nin arkasında Levent Life ofis projesini inşa edecek. İmaj İnşaat, Levent Life projesinde satışlara bu yıl başlayacak...

Newista Life'da satılık market! Metrekaresi 2 bin lira!

Esenyurt Newista Life’da yer alan gross market ünitesi satışa çıktı. Avm alanının alt katında yer alan market ünitesi 2 bin 980 metrekare büyüklüğe sahip

Life in Vera Residence nerede

Vera Group, Life in Vera Residence projesini Esenyurt'ta konumlandırdı. Vera Rezidans, Esenyurt'ta E5 ile TEM bağlantı yolunda, Torium AVM ile metrobüs ve otobüs duraklarına yürüyüş mesafesinde yer alıyor

Life in Vera, Haramidere'yi canlandırdı!

 İki büyük AVM'ye ev sahipliği yapan Haramidere, markalı konut projeleriyle gayrimenkul yatırımlarında üst sıralara tırmanıyor. Bölgedeki son yatırım ise SC Sağlam İnşaat'ın yaptığı"Life in Vera"

Life Park Taşdelen Residence nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 135 bin TL'den başladığı Life Park Taşdelen Residence nerede, nasıl gidilir Life Park Taşdelen Residence, 3 blokta 90 residence dairesi 6 AVM dükkanından meydana geliyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Westa Life AVM açılış Haberi

Westa Life AVM açılış

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta inşa edilen Westa Life Alışveriş ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. 45 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje 18 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Alışveriş merkezinin 1000 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. 


Yeni AVM'nin açılış törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kiler Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Güler, Kiler Yönetim Kurulu Üyeleri Vahit Kiler, Ümit Kiler, Canerler Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Caner, Canerler Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Caner, Zonguldak 750 Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Bilfinger Türkiye Genel Müdürü Leyla Özulucak, Kiler GYO Genel Müdürü Tarım Özdil, İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, Demir Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, esnaflar...