29 / 03 / 2024

Yalova otel yatırımı

Yalova otel yatırımı

Yalova'da otel yatırımlarının artması bölgeye yatırımcıları çekmek için harekete geçildi. Belediye tarafından imar planlarında değişiklik yapıldı.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Yalova otel yatırımı Haberi

Yalova otel yatırımı

Yalova Belediyesi, kongre turizmi için harekete geçti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, günümüzde kongre turizmine yönelik faaliyetlerin giderek artığını söyledi. 


Kongre turizmi ile ilgili faaliyetlerde İstanbul’un bazı organizasyonlarda yeterli düzeyi karşılayamadığını söyleyen Salman, “Şampiyonlar liginde Milan-Liverpool maçında İstanbul’da oteller de yer kalmadığı için birçok İngiliz’in Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan otellerde kaldığını gördüm. Bu noktada Yalova’nın buna ihtiyaç duyduğunu fark ettim. Kente 12 ay sıcak para girişini sağlamak adına hem de mevcut duyulan ihtiyaçlar noktasında kongre turizmine yönelik çalışmalar yapmaya başladık. Özellikle İstanbul’a yakın olunması bu ihtiyaçların ortaya çıkması ile doğru orantılı” ifadelerini kullandı.


Mevcut süreçte yapılan çalışmaların otel sektöründen, hediyelik eşya sektörüne kadar birçok alanda etkisini göstereceğini belirten Salman, “Düzenlemelerin artması, yatırımcıların gelmesi ile doğru orantılı. Markalaşmış otellerin kente gelmesi adına...