23 / 04 / 2024

Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi şanlıurfa

Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi şanlıurfa

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesi işlemi tescillendi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

ALKÜ Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlandı. Bina hizmete açıldı.

Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi şanlıurfa Haberi

Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi şanlıurfa

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin en çok büyüme gösteren mahallesi Seyrantepe'de yaptırılacak olan Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesinin temeli atıldı. Başkan Baydilli, “Kompleksimiz mahallede büyük bir eksikliği giderecektir” dedi.


Karaköprü'nün her geçen gün büyüyen mahallesi Seyrantepe'de (Maşuk-Toki) vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak meydan ve yaşam kompleksi projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Seyrantepe Mahallesi sakinleri katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesinin toplu konut alanı olmasından dolayı her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek burada yaşayan vatandaşların bazı ihtiyaçlarını gidermek için bu kompleksin projesini yaptıklarını söyledi.


 Başkan Baydilli şöyle konuştu:

"Mahallemiz yeni olduğundan...