19 / 04 / 2024

yaşam standardı yenimahalle

yaşam standardı yenimahalle

Ankara Yenimahalle Belediyesi ayrım gözetmeksizin ve kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşüme devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ise çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla yaşam standardı yükseltiliyor..

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Balance Güneşli'de Honeywell ile yaşam kolaylaşacak!

İnsan ve çevre duyarlılığı yüksek, konforu ve güvenliği ön plana alan sistem ile Balance Güneşli‘de iş ve yaşam standardı yükseliyor

Balance Güneşli'de iş ve yaşam standardı yükseliyor!

Güneşli ve çevresinin tek A + ofis projesi olarak öne çıkan Balance Güneşli ‘de, güvenlik, konfor ve verimliliğe yönelik maksimum faydayı sağlamak adına akıllı bina yönetiminde entegre çözümler sunan Honeywell ile yaşamı kolaylaştıran özel otomasyon sistemleri geliştirildi.

Granada Residence'ta yaşam başladı!

HAFE ve AYA inşaat ortaklığında hayata geçirilen Granada Residence yaşam standardını yükselten farklı özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Yaşam Kule Ankara telefon!

Yaşam Kule Ankara telefon numara bilgilerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle 'de inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 170 bin TL 'den başlıyor.

Yaşam Kule Ankara resimleri!

16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. 40 katlı tek bloktan oluşan Yaşam Kule Ankara resimleri haberimizde bulunuyor.

Yaşam Kule Ankara görselleri!

Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. 48 ay sonra teslim edilmesi öngörülen projede toplam 400 adet daire bulunuyor. Yaşam Kule Ankara görselleri haberimiz içerisinde yer alıyor.

Ankara Yaşam Kule!

Ankara Yaşam Kule! bir kooperatif projesi olarak Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. 16 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Ankara Yasam Kule'nin 48 ayda teslim edilmesi bekleniyor.

Yaşam Kule Ankara Projesi!

Yaşam Kule Ankara Projesi Hamitoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle'de 16 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Yaşam Kule Ankara'da fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Hamitoğlu İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Yaşam Kule projesi 16 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede 400 konut 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından huzurevi anlayışına yeni bir boyut kazandırmak amacıyla inşa edilen Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı...

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

yaşam standardı yenimahalle Haberi

yaşam standardı yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi ayrım gözetmeksizin ve kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşüme devam ediyor. Pamuklar Bölgesi'nde 422, Macunköy'de ise 408 aileyi yerinden etmeden ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ise çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Ailelerle tek tek görüşüldü Yenimahalle Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşların yaşama haklarını ön planda tutarak gerçekleştirdi. Gecekonduların yıkılma aşamasından önce bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarla tek tek görüşerek anlaşan belediye yetkilileri, inşaat sürecinde evlerinden çıkması gereken aileleri belirledi. Belediye, evlerinden çıkacak vatandaşlara kira yardımı yaparak, sağlıklı konutlara kavuşacak aileleri mağdur etmedi. 


Bir senede teslim İlk olarak kazmayı Şentepe'nin Pamuklar Mahallesi'ne vuran Yenimahalle Belediyesi bölgedeki Kentsel Yenileme Projesi'ni tamamlayıp hak sahibi 422 aileye yeni evlerinin anahtarını verdi. 

Genel olarak gelir düzeyi düşük vatandaşlardan oluşan aileler, yaklaşık bir sene içerisinde yeni...