19 / 04 / 2024

Yasemin Taciroğlu ev eşyası

Yasemin Taciroğlu ev eşyası

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir açıklandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir arasında Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Sakarya ve Antalya'nın bulunduğunu söyledi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor!

Konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirme yapan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, ev fiyatlarındaki düşüş beklenmediğini dile getirdi. 

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Yasemin Taciroğlu ev eşyası Haberi

Yasemin Taciroğlu ev eşyası

İstanbul sosyetesinde 'Peynir Kralı' olarak tanınan Ali Taciroğlu ile modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı olan Yasemin Taciroğlu, önceki gün arkadaşları Gizem Abacı ve Çağla Ayata Nuhoğlu'nun Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasındaydı. Evi için aksesuar ve eşya seçen sosyetik güzel, annesinin atolyesi için de hediye...