26 / 04 / 2024

Yavuz Metal ihracat

Yavuz Metal ihracat

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Ragosta tarafından kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Ercancan Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ercancan Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tavusbay tarafından açıldı. 

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Güzel tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde ihracat sevinci!

Mart ayında 995 milyon dolarlık ihracat ile rekor kıran demir ve demir dışı metal sektörü, gelecek yıldan umutlu. İDDMİB Başkanı Öztiryaki, "1-12 Nisan'da 375 milyon dolarlık ihracatımız var. Nisanda yeni rekorları açıklamak kısmet olacak" diye konuştu.

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Navruz tarafından kuruldu.

Yavuz Metal ihracat Haberi

Yavuz Metal ihracat

İnşaat sektörüne tamamlayıcı ürünler ve paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlayacak. Bu yıl makine parkuruna yatırım yapmaya hazırlanan firma, önümüzdeki yıl ilk ihracatını Ortadoğu ülkelerine yapmak için çalışmalarına başladı. 


Tamamı kendilerinin hayal gücü ile üretilen dekoratif çelik ürünleri ile öne çıktıklarını anlatan firma sahibi Orhan Yavuz, "Kendi tasarımlarımızı paslanmaz çelik üzerine uygulayıp seramikle beraber bir bütün sağlıyoruz. Uçu çok açık, neyi hayal ediyorsak onu yapıyoruz. Bunu sadece paslanmaz olarak da düşünmemek lazım. Kesme var, bükme var. Biz metali şekillendiriyoruz, hayal edebileceğiniz her şekle getirebiliyoruz" dedi.

Bu yıl makine yatırımlarına odaklandıklarını, şu anda mevcut olan 12 makinanın yanma yeni makineler ekleyeceklerini belirten Yavuz, "Bir milyon liralık bir yatırım yapmış olacağız. Farklı sektörlerle ilgili olarak farklı makineler alacağız....