19 / 04 / 2024

Yavuz Metal ürünleri

Yavuz Metal ürünleri

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ve Limited Şirketi Kadıköy’de  500 bin sermaye bedeli  Yılmaz Aydın tarafından kuruldu.

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıl tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kutlu tarafından kuruldu.

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Alan tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Harman tarafından kuruldu.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kereci tarafından kuruldu.

Yavuz Metal ürünleri Haberi

Yavuz Metal ürünleri

İnşaat sektörüne tamamlayıcı ürünler ve paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlayacak. Bu yıl makine parkuruna yatırım yapmaya hazırlanan firma, önümüzdeki yıl ilk ihracatını Ortadoğu ülkelerine yapmak için çalışmalarına başladı. 


Tamamı kendilerinin hayal gücü ile üretilen dekoratif çelik ürünleri ile öne çıktıklarını anlatan firma sahibi Orhan Yavuz, "Kendi tasarımlarımızı paslanmaz çelik üzerine uygulayıp seramikle beraber bir bütün sağlıyoruz. Uçu çok açık, neyi hayal ediyorsak onu yapıyoruz. Bunu sadece paslanmaz olarak da düşünmemek lazım. Kesme var, bükme var. Biz metali şekillendiriyoruz, hayal edebileceğiniz her şekle getirebiliyoruz" dedi.

Bu yıl makine yatırımlarına odaklandıklarını, şu anda mevcut olan 12 makinanın yanma yeni makineler ekleyeceklerini belirten Yavuz, "Bir milyon liralık bir yatırım yapmış olacağız. Farklı sektörlerle ilgili olarak farklı makineler alacağız....