26 / 04 / 2024

yazlık evler fuarı

yazlık evler fuarı

Hilton Convention Center' de 19 - 20 Nisan tarihlerinde düzenlenen Yazlık Evler Arap - Türk Gayrimenkul Zirve Fuarına, Tuğba Özay' da şarkıları ile renk kattı.

Kuveytli yatırımcı rotayı Bursa ve Kuşadası'na çevirdi!

Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı. Ege ve Bursa bölgesindeki projelere daha çok Ortadoğulular'dan ilgi olduğunu belirten sektör uzmanları özellikle Kuveytlilerin yönlerini Kuşadası tarafına çevirdiğini ifade etti.

Demir İnşaat projelerine yabacılardan büyük ilgi!

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Demir İnşaat, 19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı açılış kokteyli 22 Mart Cuma günü saat 16.30’da Harbiye Askeri Müze’de...

7.Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 23-24 Mart'ta!

7.Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 23-24 Mart tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze'de ziyarete açılıyor...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Tatilcinin yeni favorisi yazlık evler oldu!

Otellerde fahiş fiyatlar tatilciyi kiralık yazlıklara yöneltti. Talebi gören ev sahipleri ise kira fiyatlarına yüzde 50 zam yaptı.

Yazlık evler nasıl dekore edilmeli?

Bir yazlık evin iç mimari ana tasarım kararlarında; evin bulunduğu bölgenin iklim şartları, evin mimarisi, mimarinin konumlandırılışı, ev içerisine alınan güneş ışığı ve evin kullanım sıklığı gibi pek çok parametre rol oynamaktadır.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

ISVEA Sentimenti Serisi yazlık evlere fonksiyonel çözümler sunuyor!

Baharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi, özellikle yazlık evler için, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

yazlık evler fuarı Haberi

yazlık evler fuarı

Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya,Okan Karacan,İsmail Özkan ve Tuğba Özay'ın 4'lü olarak katıldığı Gayrimenkul Zirve Fuarında, Türkiye'den DMY Grup ile 40 emlak ve inşaat firması yer aldı.


Körfez bölgesinden ülkemize yönelik yatırım taleplerinde büyük artış gözlenmesi nedeniyle açılan Arap-Türk Gayrimenkul Zirve Fuarında.Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya'nında sektörle ilgili bir konuşma yapmasının ardından, Tuğba Özay ile İsmail Özkan'da mini bir konser vererek davetlileri...