24 / 04 / 2024

yazlık için en uygun 10 yer

yazlık için en uygun 10 yer

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede.Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? İşte yazlık için en uygun 10 yer...

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

1999-2000 sigortalıları hemen baksın! Geriye çekilecek! Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu!

EYT Yasası kapsamında 9 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı olanlar ve borçlanma yoluyla sigorta başlangıcı bu tarih öncesine çekilebilenler için emeklilik yolu göründü. Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu...

AFAD duyurdu: Olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe hangileri? Megakentte büyük şok! 

AFAD tarafından olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe tek tek açıklandı. Ardından, DASK da İstanbul’un depreme karşı sigortalılık oranını duyurdu. İşte en riskli ilçeler ve sigortalılık oranları...

AFAD tek tek açıkladı: İstanbul depremi için en fazla riskli 15 ilçe belli oldu! Buralarda oturanlara büyük şok! 

AFAD, beklenen büyük İstanbul depreminde en fazla riskli olan 15 ilçeyi tek tek açıkladı. İşte o 15 ilçenin listesi...

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

İstanbul'un büyük kabusu deprem: En kötü senaryo açıklandı! 3 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek!

İstanbul için en kötü deprem senaryosu açıklandı... 3 Milyon nüfusu doğrudan etkileyecek... Hemen buraya bakın... O isim son dakika vererek konuştu...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

yazlık için en uygun 10 yer Haberi

yazlık için en uygun 10 yer

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede... Belki Bodrum, Çeşme kadar popüler değiller ama sahilleri güzel, civar yeşil, üstelik daha hesaplı. Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? 


JÜRİ: Mehmet Yaşin - Gazeteci gurme/ Cengiz Semercioğlu - Gazeteci/ Ahmet Zeki Apalı - TUREB Başkanı / Başaran Ulusoy - TURSAB Başkanı/ Figen Batur - Gazeteci - Yazar/ Serhan Yedig - Gazeteci/ Fatih Çekirge - Gazeteci - yazar/ Onur Baştürk - Kent yazarı/ Tebernüş Kireçci - Emlakkulisi.com’un sahibi/ Serkan Ocak - Hürriyet Seyahat Yayın Yönetmeni




1) Özgürlüğü hissedin: Akyaka - Muğla / Aylık 2000 TL.

Gökova Körfezi’nin en dip bölgesindeki Akyaka’nın her yıl artan bir popüleritesi var. Bu nedenle...