26 / 04 / 2024

yazlık ne zaman alınmalı

yazlık ne zaman alınmalı

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık fiyatları da hareketlendi. Yazlık evlerin gözdesi Ege ve Akdeniz kıyılarında yabancıların da sattığı yazlıklarda fiyatlar 100 bin liradan başlıyor.

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 20 peşinatta kalan kısım 240 ay taksitlendiriliyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

TOKİ Konya Hüyük başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Konya Hüyük'te 9 bin 234 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Konya Hüyük başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 290 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları ne zaman?

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük Safranbolu'da 426 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkıyor. Projede 329 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap'ta 7 bin 474 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL kabul ediliyor. Peki TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap başvuruları ne zaman?

Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

İstanbul Zeytinburnu' nda Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen projede konut, rezidans, ofis, otel ve apart otel alanları bulunacak. Peki Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplam 300 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Karabük başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük Konutları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Projede 2+1 daireler satışa çıkarılacak. Peki TOKİ Karabük başvuruları ne zaman 2015?

yazlık ne zaman alınmalı Haberi

yazlık ne zaman alınmalı

Yaz ayları yaklaştıkça yazlık sahibi olmak isteyenlerde harekete geçti. Bir haftalık tatil için minimum 5 bin lira harcama yapmak yerine yılın 3-4 ayını yazlığında geçirmek isteyenler, ek masraf çıkarmayacak bir alım için plan yapıyor. 

KİRALIK YERLER DOLU 

İstanbul'un 'yazlık' diye tanımlanan bölgelerinde kiralık yer bulmanın zor olduğunu dile getiren gayrimenkul uzmanları, bir zamanlar Bodrum, Fethiye ve Marmaris'te yaşanan hareketliliğin Akdeniz ve Güney Marmara’ya doğru kaydığını söyledi. 

BODRUM’SUZ OLMAZ 

Gayrimenkul alıcıları için ilk sırada  Bodrum yer alıyor. Ege'nin gözde tatil bölgesi Bodrum’da peşin yerine 120 hatta 240 aya varan konut kredisi ile yazlık sahibi olunabiliyor.


FİYATLARI ARTIYOR 

Yazlık fiyatlarının sürekli artış gösterdiği bölgelerde en yüksek artış Antalya ve Muğla'da yaşanırken Çeşme ve Didim bölgelerinde de fiyatlarda yükseliş gözlemleniyor. Akdeniz'in incisi Antalya’da fiyatlar geçen yıl ortalama yüzde...