19 / 04 / 2024

YDA konut projelerini sukukla fonlayacak

YDA konut projelerini sukukla fonlayacak

YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye'de ilk proje sukukunu çıkarmayı amaçladıklarını, çalışmaları tamamladıklarında bu sene 100 milyon liralık ilk ihracı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ o illerdeki merakla beklenen projelerini açıkladı! 17 ile 8.653 yeni konut geliyor! 1 Temmuz'da düğmeye basılacak!

Yeni konut projelerini hızla sürdüren TOKİ, 17 ildeki 8 bin 653 yeni konut için 1 Temmuz'da düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri belli olan ve ilanları verilen TOKİ'nin 17 ildeki yeni projeleri...

İnşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu! Çimento, beton, demir ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörünün gündeminden hiç düşmeyen inşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu. Çimento, beton, demir ve tuğlaya gelen yüksek zamlar, müteahhitleri ev yapamaz hale getirirken çoğu projenin yapımı yarıda kaldı...

Ruhsar Pekcan'dan Arnavutluk açıklaması: Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, altyapı yatırımları özelinde Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar Arnavutluk’ta yaklaşık 1,8 milyar dolar değerinde 31 proje hayata geçirdiğini belirtti. Pekcan, Arnavutluk'ta "Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi...

GRED konut projelerini cemiyete tanıttı!

Türk ve yabancı yatırımcıları Türkiye'den ev sahibi yapmak için danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Gred, Berlin ve Londra'nın önce gelen konut projelerini cemiyet hayatına tanıttı.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Konut projelerini örnek daireler sattırıyor!

Geniş kitlelere online ortamda kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı yapan EvimiTasarla.net‘in kurucuları Banu Hatipoğlu ve Ebru Tamer konut projelerini örnek dairelerin sattırdığını söylüyor.

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Konut sektörü İzmir’e yöneldi!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, İzmir'deki konut projelerini ve müteahhitlerin İzmir'e olan ilgisini değerlendirdi.

Türk emlakçılar, Amerika'daki konut projelerini satmaya başladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Leyla İlhan, bugünkü yazısında yurtdışındaki konut projelerin türk emlakçılar tarafından satılmasını konu aldı. İşte o haber...

Dönmezler İnşaat'tan depreme dayanıklı konut projeleri!

Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirilen konut projelerini ve yatırımlarını anlattı. Yıldırım, depreme dayanaklı konutlar üretiklerini açıkladı.

YDA konut projelerini sukukla fonlayacak Haberi

YDA konut projelerini sukukla fonlayacak

YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye'de ilk proje sukukunu çıkarmayı amaçladıklarını bu kapsamda çalışmaları tamamlamaları halinde bu sene 100 milyon liralık ilk ihracı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


Arslan, geçen yıl iki ihraçları olduğunu ancak bu sene tahvil çıkarma hakları olmasına rağmen kısa vadede böyle bir ihtiyaçları bulunmadığını belirterek, "Çalışmalarını bu sene bitirebilirsek Türkiye'deki ilk proje sukukunu çıkartmak istiyoruz. İlk etapta üç yıl vadeli 100 milyon liralık tutarı başarıyla talep toplayıp kapatılabilecek bir montan olarak görüyorum. Bu yıl sonuna kadar çıkabiliriz ama gelecek yıl kuvvetle muhtemel çıkmış oluruz. Her bir proje için bu ihraç yapılabilir" dedi. 


Ağırlıklı olarak PPP ve YİD projelerine ağırlık veren ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren YDA'nın geçen sene iki ihracı olduğunu ve 300 milyon liralık ihraç için...