28 / 03 / 2024

Yedibey Gayrimenkul Gold Life Tuzla satışları

Yedibey Gayrimenkul Gold Life Tuzla satışları

Yedibey Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Gold Life Tuzla projesi 6 katlı 6 blok şeklinde tasarlandı. Haziran ayında inşaat çalışmaların başlayacağı Gold Life Tuzla projesi 150 adet daireden meydana geliyor.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aydın Khodaverdıan ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Güngören’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İhsan Orhan tarafından kuruldu.

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

Koronavirüse rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını belirtti.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Murat Goldştayn: Gayrimenkul sektörü 2020'ye iyi başladı!

Türkiye'de de gayrimenkul danışmanlığı işinin gelişiminde önemli rol oynayan RE/MAX,  büyümesine 2020 yılında da devam edecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2020 yılının gayrimenkul sektörüne iyi başladığını, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

Yedibey Gayrimenkul Gold Life Tuzla satışları Haberi

Yedibey Gayrimenkul Gold Life Tuzla satışları

Haziran ayında inşaat çalışmaların başlayacağı Gold Life Tuzla projesi 6 katlı 6 blok şeklinde tasarlandı. Proje 7 bin  595 metrekare alana sahip. 


Gold Life Tuzla Konutları 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Gold Life Tuzla projesi toplam 150 adet daireden meydana geliyor. 


Gold Life Tuzla projesinde daire alanları 3 oda 1 salon daireler için 130 metrekare, 2 oda 1 salon daireler için ise 105 metrekare olarak dizayn ediliyor. 


24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Gold Life Tuzla projesi Yedibey Gayrimenkul imzası taşıyor. Gold Life Tuzla projesinde daire sahiplerine fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, şok havuzu, türk hamama, otopark, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, süs havuzları gibi donatılar sağlanıyor. 


Gold Life Tuzla görselleri!










Adres:Şinasi Dural Cd. No:47Tuzla...