25 / 04 / 2024

Yeni Fuar Kompleksi

Yeni Fuar Kompleksi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir’de 337 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan Yeni Fuar Merkezi’nin temeli, CHP Genel Başkanı tarafından atıldı

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

MOSDER, Atatürk Havalimanı'na talip!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kaleme aldıkları bir mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan’a gönderdi. Dernek, Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini talep etti...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi!

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası inşa eden Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi.  

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Antalya Yeni Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temelini atıyor.

Yeni Fuar Kompleksi Haberi

Yeni Fuar Kompleksi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir’de 337 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan Yeni Fuar Merkezi’nin temeli, CHP Genel Başkanı tarafından atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 yılının yaz aylarında tamamlanacak fuarı, Mart’taki Mermer Fuarı’na yetiştireceklerini müjdeledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir’de 337 bin metrekare alan üzerinde kuracağı Yeni Fuar Kompleksi’nin temeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun da katıldığı törenle atıldı. İzmirliler’in de yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuarın sadece Türkiye’nin değil,  Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden biri olacağını vurguladı. 


Ulu Önder’in verdiği “İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma” görevini yerine getirme çabası doğrultusunda çalıştıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, 2004 yılında düzenlenen Mermer Fuarı sırasında Kültürpark’taki mevcut fuar alanının yeterli olmadığını tespit ettiklerini...