16 / 04 / 2024

yeni havalimanı ne zaman açılacak

yeni havalimanı ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan "CAN" uçağı, İstanbul'da açılışı yapılacak havalimanına iniş yaptı.

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni dönem başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 12. Uluslararası sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı'nda konuştu. Turhan, konuşmasında ''Yeni havalimanımızla da havacılıkta yeni bir dönemi başlatmış olacağız" dedi.

Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

İstanbul Yeni Havalimanı büyük göçe hazırlanıyor. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek. Peki, Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki eylem açılışı engellemek için mi?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın (İGA) açılmasına sayılı günler kala 'çalışma koşulları kötü' gerekçesiyle eylemlerin başlatılması araştırılıyor. Olaylara ilişkin 44 şüphelinin gözaltında olduğu belirlendi. 

İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım!

29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım başladı. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek.

Suudiler’in gözü Yeni Havalimanı’nda!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın hizmete gireceği günü sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Suudi Arabistan Havayolları Türkiye Genel Müdürü Yarub Almadany; yolcu sayılarını yüzde 25 artırmayı hedeflediklerini belirtti. Almadany, “Yehi Havalimanı ciddi bir hub olacak” dedi.

3. Havalimanı'nın inşaatı yüzde 55 tamamlandı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşaat tam gaz devam ediyor. Yüzde 55’lik kısmı tamamlanan projede asansör ve merdiven montajı başlarken, kontrol kulesinin de kaba inşaatı bitiyor.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak? İşte o tarih!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının ardından, Atatürk Havalimanı'nın uçuşlara ne zaman kapatılacağı merak konusu oldu. Peki Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne kestirdi!

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'de Uber uygulamasının 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildiğini vurguladı ve "Uber´'i İstanbul Yeni Havalimanı yolcularıyla da buluşturmayı arzu ediyoruz" dedi. 

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

İstabul Yeni Havalimanı'nda kaybolmanız imkansız!

İstanbul, nihayet yeni havalimanına kavuşuyor. Açılışa günler kala inşaatın geldiği son noktayı gazeteciler yerinde inceledi. İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış hazırlıkları sürüyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

yeni havalimanı ne zaman açılacak Haberi

yeni havalimanı ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan özel uçak "CAN", saat 16.25'te İstanbul'da açılışı yapılacak havalimanına iniş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yeni havalimanı apronunda resmi törenle karşılandı.

Erdoğan'ı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, tören alanına geçiş yapıyor.
 

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına dakikalar...