29 / 03 / 2024

Yeni havalimanı nerede

Yeni havalimanı nerede

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

3. Havalimanı son teknolojiyle korunacak!

2018’de açılacak olan Yeni Havalimanı sensörlü kameralar ve radarların yer aldığı son teknolojiler ile korunacak. Pilot uygulaması Antalya’da gerçekleştirilecek olan proje için turizmciler, “Çok doğru bir hamle. Bu yatırımlar turistin güvenini artırır” dedi.

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

İstanbul yeni havalimanındaki uçuşlara yoğun ilgi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada, 7 günde 6 bin 957 kişinin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih ettiğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 bin kişilik yolcu testi yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı. 3 bin kişinin katıldığı ORAT denemelerinin sonuncusu yapıldı. Testte 3 Türk Hava Yolları uçağı kullanıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda aceleye gerek yok!

Dünyanın en büyük havalinı İstanbul Yeni Havalimanı, 29 Ekim'de açılacak. Havalimanın açılışıyla ilgili endişeler ise devam ediyor. 

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İBB'den Yeni Havalimanı otobüs ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen “Hedef 2023 Büyük Türkiye" zirvesinde konuştu. Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

Yeni havalimanı nerede Haberi

Yeni havalimanı nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Yeni Havalimanı'nın ulaşımını gerçekleştirecek İBB'nin şirketi İstanbul Otobüs A.Ş'nin yeni markası Havaist'in tanıtımını yaptı. Sütlüce'de toplu ulaşımda kullanılacak otobüslerin bulunduğu alanda açıklama yapan Uysal, 29 Ekim'de devreye sokacakları ulaşım modeli hakkında bilgi verdi.

Yeni havalimanına ulaşmak isteyen İstanbullular ile alana inip oradan İstanbul'a gelmek isteyenlerin ulaşımı konusunda çok ciddi planlar yaptıklarını anlatan Uysal, İETT'nin ihale öncesinde İGA, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) yöneticileriyle ayrıntılı toplantılar gerçekleştirdiğini söyledi.

İETT Genel Müdürlüğü'nün gerekli çalışmaları yaparak ayrıntılı bir hesap ortaya çıkardığını kaydeden Uysal, "Cumhuriyetimizin 95. yılında 29 Ekim'de dünyanın en büyük havalimanının açılışı yapılacak. Yeni havalimanına 18 ayrı noktada ulaşım planlanıyor. Yıllık 100 milyon kişinin kullanacağı hesaplanan yeni havalimanına, yıllık 70...