25 / 04 / 2024

yeni konut projesi

yeni konut projesi

Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, tarım arazileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pehlevan, yeni arazi bulma amacının tarım arazilerinin yok ettiğini söyledi.

Konut firmaları lansman yarışına girdi!

İnşaat firmaları konut projelerinde ön talep toplama süreci başlattı. Firmalar yeni projelerini tanıtacak. Nisan'ın ikinci yarısında hız kazanacak lansman süreci ise Haziran'a kadar sürecek.

Yeni konut projesine başlanırken dikkat edilmesi gerekenler!

"2023 Vizyonunda Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre" Türkiye'de üç ayrı kaynaktan doğan toplam konut ihtiyacı 2023 yılına kadar 7,5 milyon adet. Bu ihtiyacın 4 milyonu nüfus artışlı ve kentleşme kaynaklı, 2 milyonu ise kentsel dönüşümden geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'ye 300 milyon TL harcayacak!

Yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar başladı. Ön taleplerde yoğun ilgi gördüklerini belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, proje yatırım tutarının arazi dahil 300 milyon lira olacağını söyledi.

Armoni Residence, Gayrettepe'de MM Proje tarafından yükseliyor!

MM Proje imzası ile hayata geçirilen Armoni Residence, 13 bin 960 metrekare inşaat alanı üzerinde, Beşiktaş Gayrettepe'de inşa ediliyor...

TOKİ'den 1 haftada 5 yeni proje geliyor! Dar gelirliye 1.694 yeni konut projesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1.694 yeni konut için start verdi. TOKİ merakla beklenen 5 yeni projesinin ihalesini 1 hafta içerisinde gerçekleştirecek.

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Meva yeni konut projesi satışta! Lansmana özel fiyatlar!

BTG İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Meva konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 14 adet daire yapılacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

yeni konut projesi Haberi

yeni konut projesi

Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, yeni arazi bulma amacıyla tarım arazilerinin yok edildiğini söyleyerek "Açlığın, yoksulluğun, eşitsizliklerin yaşandığı bir dünyada ülkemiz sahip olduğu zengin toprak varlıklarını çok iyi korumak ve geleceğe aktarmak zorundadır." dedi. 

Pehlevan, 1945 yılında toprağı olmayan ya da yetmeyen çiftçilerin aileleriyle birlikte geçimlerini sağlayacak ve iş güçlerinin değerlendirecek ölçüde toprak edinmeleri amacıyla Çiftçiyi Topraklandırma Kanunu'nun (ÇTK) çıkarıldığını ancak o günden bu yana yalnızca o gün için ilan edilen "Toprak Bayramının kaldığını belirtti. 


TARIM ARAZİLERİ AMACI DIŞINDA KULLANILIYOR 

Pehlevan açıklamasına şöyle devam etti: "Ne var ki erozyon ve benzeri doğal süreçlerin yanında, her şeyi rant ve kolay kazanç sayan politikalar nedeniyle de topraklarımızı kaybediyoruz. Tarım arazilerimiz potansiyel sınırına ulaşmış, bir avuç yeni arazi bulma olanağı neredeyse kalmamıştır. Buna...