29 / 03 / 2024

yenidoğan sarıgöl kentsel dönüşüm projesi

yenidoğan sarıgöl kentsel dönüşüm projesi

Daire fiyatlarının ortalama olarak 108 bin liradan başlangıç gösterdiği Sarıgöl Kent Konutları teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirlendi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

yenidoğan sarıgöl kentsel dönüşüm projesi Haberi

yenidoğan sarıgöl kentsel dönüşüm projesi

Acar İnşaat'ın Sarıgöl ve Yenidoğan Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirdiği Sarıgöl Kent Konutları projesinin inşaatı başladı. Projede toplam 725 adet daire yer alıyor.


Sarıgöl Kent Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları konumuna göre değişiyor. 9 blok halinde yükselen proje, 1.452 ada üzerinde konumlandırılıyor.


Sarıgöl Kent Konutları'nda bulunan 1 oda 1 salon daireler ortalama 108 bin TL'den, 2+1 daireler ortalama 197 bin TL'den, 3+1 daireler 251 bin TL'den satılıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Sadece tamamı peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Sarıgöl Kent Konutları'nda bulunan 1 oda 1 salon daireler net 51 metrekare, 2+1 daireler net 91 metrekare, 3+1 daireler net 114 metrekare büyüklüğüne sahip 


Sarıgöl Kent Konutları teslim tarihi?

1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Sarıgöl Kent Konutları teslim tarihi...