04 / 05 / 2024

Yenifoça parkları yenileniyor mu

Yenifoça parkları yenileniyor mu

Foça Belediyesi, Yenifoça Öksüz Caddesi'ndeki 3 dönümlük park alanını yeni bir mimari ve peyzaj düzenlemesiyle hizmete açacak. Park alanının ağaçlandırılmasının ardından oturma grupları, çocuk oyun alanı ve spor alanları oluşturulacak.

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Naci Görür'den İzmir uyarısı!

Prof. Dr. Naci Görür, İzmir'in depremselliğine ilişkin, " İzmir için deprem üretebilecek olan faylar, Çeşme, Gülbahçe, Seferihisar, Tuzla ve Yenifoça'dır. Bu depremler genellikle 6'lar mertebesindedir" dedi...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

İzmir Yenifoça Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Yenifoça bölgesinde Güneş Enerji Santrali amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Yenifoça parkları yenileniyor mu Haberi

Yenifoça parkları yenileniyor mu


Foça Belediyesi, Yenifoça Öksüz Caddesi'ndeki 3 dönümlük park alanını yeni bir mimari ve peyzaj düzenlemesiyle hizmete açacak. Park alanının ağaçlandırılmasının ardından oturma grupları, çocuk oyun alanı ve spor alanları oluşturulacak. Foça Belediyesi'nin imkanları ile yeniden düzenlenen parkta inceleme yapan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, parkın bir an önce bitirilerek, halkın kullanımına açılacağını söyledi. Demirağ; "Aydınlatılmasıyla tüm çevreye ışık saçacak olan park, yürüyüş yolları, fitness düzeniyle Yenifoça'mıza renk katacak. Tüm parkın yenilenen peyzajı ve bitki örtüsü, otomatik sulama sistemiyle canlılığını koruyacak. Yenifoça'mızın park düzenlemeleri hızla devam edecek" dedi.



Yeni...