28 / 03 / 2024

yenimahalle Park Avenue Ankara yda inşaat

yenimahalle Park Avenue Ankara yda inşaat

Park Avenue Ankara örnek daire görselleri basına tanıtıldı. Park Avenue Ankara YDA Group imzası ile Anadolu Bulvarı'nda yükseliyor. Projede 3+1 daireler 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları!

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 460 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Park Avenue projesinin ilk etabı Temmuz'da teslim ediliyor...

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Park Avenue adres bilgileri!

Park Avenue adres bilgileri kapsamında proje Ankara Yenimahalle, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Anadolu Bulvarı Üzeri'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 420 bin TL'den başlıyor.

YDA Park Avenue 2. Etap erken satışta!

Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen YDA Park Avenue 2. Etap erken satışta. İlk etap teslimleri 2016 yılı Temmuz ayında yapılacak olan proje 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor.

Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

Birinci etap teslimlerinin Temmuz 2016'da gerçekleşmesi planlanan Park Avenue Rezidans 'ta yer alan konutların fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

Park Avenue Rezidans satılık!

Park Avenue Rezidans satılık konut fiyatları 340 bin lira ile 625 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Satışları devam eden proje Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçiriliyor.

YDA Yenimahalle Park Avenue fiyat listesi!

Park Avenue projesi 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede 1885 tane daire bulunuyor. YDA Yenimahalle Park Avenue fiyat listesi...

Park Avenue Yenimahalle satış ofisi!

Park Avenue Yenimahalle satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Yenimahalle Park Avenue adres!

Yenimahalle Park Avenue adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Yüzde 25 peşinatta banka kredisi ile 120 ay vade imkanı yer alan proje 133 bin metrekare arsa alanına sahip.

Ankara YDA Park Avenue daire fiyatları!

Park Avenue Konutları 1.885 daireden meydana geliyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen proje 133 bin metrekare arsa alanına sahip. Ankara YDA Park Avenue daire fiyatları...

Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

Park Avenue Ankara projesinde daireler 340 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Yenimahalle Park Avenue iletişim!

Yenimahalle Park Avenue iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Kızılay'a 7-8 dakika, Hastane ve Macunköy duraklarına ise 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

yenimahalle Park Avenue Ankara yda inşaat Haberi

yenimahalle Park Avenue Ankara yda inşaat


YDA Group tarafından yaşama geçirilen Park Avenue projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Park Avenue Ankara Anadolu Bulvarı üzerinde 135 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


1.855 adet konuttan meydana gelen Park Avenue Ankara projesinde 90 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projeden konut sahibi olan her aile için bu alana bir ağaç dikilmesi planlanıyor.


900 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Park Avenue projesinin 15 Temmuz 2016'da tamamlanması hedefleniyor. Park Avenue Ankara'da 160 metrekarelik 3+1 konutlar 335 bin ile 456 bin lira arasında, 4+1 konutlar ise 408 bin lira ile 558 bin lira arasında satışa sunuluyor.


Park Avenue Ankara projesinde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi. Projede Evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, model tekne havuzu gibi sosyal donatı alanlarına sahip olacak proje...