19 / 04 / 2024

yeşil inşaat silahtarağa

yeşil inşaat silahtarağa

Yeşil İnşaat, Eyüp Silahtarağa dönüşümünde 3 bin konut inşa edecek. Mayıs sonunda başlaması hedeflenen Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesi için 1 ay sonra bölgenin boşaltılması planlanıyor...

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos'ta beklentiyi aştı!

ABD'de inşaat harcamaları, Ağustos ayında aylık yüzde 1,4 artarak piyasa beklentilerini geride bıraktı. 

Birleşik Krallık'ta inşaat PMI ağustosta 54,6 puana düştü!

Birleşik Krallık'ta inşaat PMI ağustos ayında 54,6 puana düştü. Endekse göre ağustos ayında konut inşaatları artarken, ticari binalar ve inşaat mühendisliği faaliyetleri geriledi.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 0,5 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos 2018 sonuçlarını açıkladı. Verilere göre, Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 0,5 azalış gösterdi.

yeşil inşaat silahtarağa Haberi

yeşil inşaat silahtarağa


Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Eyüp Silahtarağa'da kentsel dönüşümü Yeşil İnşaat yapacak. Projede Yeşil İnşaat'la birlikte iki firma daha yer alıyor. İki firmanın ismi şimdilik gizli tutuluyor.


Hak sahipleriyle anlaşmaların yapıldığı Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesi 127 bin 500 metrekare arsa alanını kapsıyor. Eyüp Silahtarağa projesinde 1 ay sonra bölgenin boşaltılması planlanıyor.


Haliç manzaralı Eyüp Silahtarağa projesinde 3 bin konutun yanı sıra, ticaret, dini tesis, ilköğretim okulu, parklar, sosyal tesis ve rekreasyon alanları inşa edilecek. Eyüp Silahtarağa'da çalışmalar Mayıs ayı sonunda başlayacak.


Eyüp Silahtarağa dönüşüm alanı