26 / 04 / 2024

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat 2017

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat 2017

Toplam 13 adet daireden meydana gelen Dalyanköy Valory Çeşme projesi Yiğitoğlu Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat 2017 Haberi

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat 2017

Yiğitoğlu Grup imzasıyla hayata geçirilen Valory Çeşme projesi Çeşme’nin güzide yerleşim yerlerinden Dalyanköy’de inşa ediliyor. Proje Kocakarı Plajı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Eylül ayında inşaat çalışmaların başlayacağı Yiğitoğlu Valory Çeşme projesinde anahtar teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Toplam 13 adet daireden meydana gelen Dalyanköy Valory Çeşme projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı konut seçeneklerine yer veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. 


Valory Çeşme Evleri 950 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.  Projede daire sahiplerine eşsiz deniz manzarası ve  açık yüzme havuzları gibi donatılar sağlanıyor.


Valory Çeşme ödeme seçenekleri!


Yüzde 50 peşin ödemelerde kalan kısım 24 ay boyunca sıfır faizle ödenebiliyor. 
Yüzde 25 peşin ödemlerde ise ilk yıl sıfır faizle kalan kısım ise...