23 / 04 / 2024

yılbaşı konut proje kampanyaları

yılbaşı konut proje kampanyaları

2017 yılına girerken, inşaat firmaları projelerinde yılbaşına özel kampanyalarla fırsatlar sunuyor. İşte konutta yeni yıl fırsatları...

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Tebernüş Kireçci soruyor: İstanbul'da son 5 yılda konut alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine "İstanbul genelinde son 5 yılda konut satın alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? Varsa hangi şirket? Hangi proje?" sorusunu yöneltti.

Jerome Powell: Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell yaptığı açıklamada "Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü ve işletme yatırımlarında iyileşme işaretleri görmeye başladık." dedi. 

Konut üreticilerine yılbaşı piyangosu!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Bakan Albayrak’ın kamu bankalarının birinci el konutlara verilecek kredilerdeki faizin yüzde 0,79’a indirileceğini açıklamasını değerlendirdi. Durbakayım, kararın üreticiler için "yılbaşı piyangosu" olduğunu söyledi...

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 

Aryom Koru yılbaşı kampanyası!

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Konya'da yeni yılda konut fiyatları artacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, şu anda konut fiyatlarında artış yaşanmadığını ancak yılbaşından sonra konut fiyatlarında yükselme olabileceğini kaydetti.

Konutta hareketlilik yılbaşına kadar devam edecek!

2018 yılında gayrimenkul sektörüne gelen vergi teşvikleri meyvesini verdi. Konut satışlarının artmasıyla meydana gelen hareketliliğin yılbaşına kadar devam etmesi bekleniyor.

Yılbaşı öncesi konut almak için en uygun zaman!

İnşaat sektöründe ve konut piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yılbaşı öncesinin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi..

Yılbaşı konut kampanyaları 2017!

2017 yılına girerken, inşaat firmaları projelerinde yılbaşına özel kampanyalarla fırsatlar sunuyor. İşte konutta yeni yıl fırsatları...

Konut fiyatları yılbaşından sonra yükselecek!

İnşaat sektörü temsilcileri bir süredir gündemde olan konut zamlarını beklettiklerini fakat dolarda yaşanan son artışlardan sonra konut fiyatlarının yılbaşından sonra yükseleceğini söyledi.

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

yılbaşı konut proje kampanyaları Haberi

yılbaşı konut proje kampanyaları


1) Greenist


İstanbul Güneşli-Basın Ekspres aksında yer alan Greenist projesinde yılbaşına özel 0,50 faizle 60 ay, 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 geniş dubleks evlerinin yanı sıra, 1+1 den 4,5+1’e teras veya kat bahçeli daire seçenekleri sunuluyor. 174 daireden oluşan projede daireler hemen teslim ediliyor.


Tel: 0212 503 07 75/0212 503 07 76 

Web: www.greenist.com.tr



2) Teras Kule


30 katlı iki blokta 360 daireden meydana gelen Teras Kule projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde daire alana Cratos Premium Hotel Kıbrıs'ta 2 gece 3 gün yeni yıl tatili hediye ediliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Tel: 0216 399 80...