18 / 04 / 2024

yıldırım belediyesi meydan yapımı

yıldırım belediyesi meydan yapımı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sosyal donatı alanlarından mahrum kalan Yavuzselim Mahallesi’ne 4 katlı bir bina yıkılarak meydan yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, binanın kamulaştırılarak yıkıldığını bildirdi...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Yıldırım Vatan Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarına başlıyor.

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

yıldırım belediyesi meydan yapımı Haberi

yıldırım belediyesi meydan yapımı


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ndeki çalışmalara hız verdi. Geçen yıl Yavuzselim Mahallesi’ndeki BUSKİ’ye ait su deposunun bulunduğu alanı parka dönüştüren ve yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanı olarak mahalleye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bölgeye meydan kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mahallenin merkezi noktasında bulunan 4 katlı bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarını başlattı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Tüm ilçelerin daha yaşanabilir olması amacıyla her geçen gün farklı projeler geliştirdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Yavuzselim Mahallemiz de Yıldırım’da çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biri. Burada da gençlerimiz için spor alanı, mahalle sakinleri için de yeşil alan ve meydan...