23 / 04 / 2024

yıldırım kentsel dönüşüm projesi

yıldırım kentsel dönüşüm projesi

Kentte yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm projelerinin, vatandaşlara tüm detaylarıyla anlatıldığı merkezden övgüyle bahseden Bakan Özhaseki, Yıldırım’ın kentsel dönüşümde örnek alınması gerektiğini belirtti

Yıldırım Teferrüç'te dönüşüm başlıyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Teferrüç Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi, Uludağ’ın eteklerindeki plansız yapılaşmanın sebep olduğu kötü görüntüleri ortadan kaldırarak turizme katkı sağlayacak.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırladığı proje ile bölgenin çehresinde önemli bir değişim yapmayı planlıyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Yiğitler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlara bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm projesini anlattı.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi, ilçenin makus talihini değiştirecek ve Yıldırım'ın yüzde 33'ünü yeniden yapılandıracak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında vites yükseltti.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle değişiyor!

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım’da değişim rüzgârı esiyor. Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Davutdede, Değirmenlikızık, 75. Yıl ve Sinandede mahallelerinde mimari kalitesi yüksek projelerle dönüşüme başladıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm soruları cevaplandırıldı!

Yıldırım’ın makus talihini yenmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşüm bir tercih değil zorunluluktur” dedi.

Değirmenpark kentsel dönüşüm projesinde temel atıldı!

27 bin 821 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yaklaşık 150 konutluk Değirmenpark Kentsel Dönüşüm projesinde temel atıldı.

Yıldırım'da metruk binalara yer yok!

Yeni Yıldırım hedefine adım adım yürüdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'a önemli hizmetleri kazandırarak ilçenin çehresini ve vizyonunu değiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Dönüşüm Yıldırım'ın yaşam kalitesini yükseltecek!

Yıldırım'a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi ile şehrin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çeşitli sebeplerden dolayı ilçeden göç edenleri tekrar geri kazanmak istediklerini söyledi.

Yıldırım kentsel dönüşümle vizyon şehir olacak!

Kentsel dönüşümün Yıldırım'a yeni bir vizyon kattığını söyleyen Edebali, yakın zamanda temeli atılacak bir çok proje sayesinde Yıldırım'ın vizyon şehir haline geleceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir hale getirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa müsamaha etmeyeceğiz” dedi.

Yıldırım kentsel dönüşümünde muhtarların rolü!

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na seçilen İsmail Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'yi ziyaret etti...

Yıldırım ve Osmangazi belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıklandı!

Mevcut yapı stokuyla kentsel dönüşümün tam ortasında yer alan Bursa'da, gecekondudan rezidansa doğru değişim için Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıkladı...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

yıldırım kentsel dönüşüm projesi Haberi

yıldırım kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Yıldırım'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinden inceledi. Kentsel Gelişim ve Planlama Merkezi'nin açılışını yapan Bakan Özhaseki Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin günü kurtaracak çalışmalar yapmak yerine taşın altına elini koyarak kentsel dönüşüm gibi yüksek sorumluluk ve özveri gerektiren bir görev üstlendiğini işaret etti. Özhaseki "Belediyecilik yalnızca rutin hizmetler yaparak görev süresi doldurmak değildir. Bu rutinin dışına çıkarak Türkiye'de en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birini yürüten Başkan Edebali, atıl kalmış bir şehri yeniden ayağa kaldırmak için var gücüyle çalışıyor. Yıldırım kadar Ankara'da da mesai yapan Başkanımızın, şehri için, hemşerileri için binlerce kilometre kat ettiğini yakından biliyoruz" dedi.


MERKEZ HEYECAN VERİCİ

Özhaseki "Özellikle kentsel dönüşümün yürütülmesi, projelendirme çalışmalarının yapılması, dönüşümde ön analiz verilerinin toplanması ve en...