29 / 03 / 2024

Yıldırım Spor Kompleksi inşaat

Yıldırım Spor Kompleksi inşaat

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Başbakan Yıldırım'dan Sakarya stadyumu için talimat!

Başbakan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan, stadyumun Sakaryaspor'un kendi sahasında 27 Eylül'de oynayacağı ilk maça yetiştirilmesini istedi.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Yıldırım Spor Kompleksi inşaat Haberi

Yıldırım Spor Kompleksi inşaat

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi projesinde inşaatın yüzde 40’ı tamamlandı. Yıldırım Belediyesi, ilçeyi uluslararası spor organizasyonlarının merkezi haline getirme yolunda Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Bursa’ya kazandırıyor. Yiğitler Mahallesi’nde Ankara Yolu’na cepheli arazide, 7 bin 919 metrekare bina taban alanı, 22 bin 515 inşaat alanı olmak üzere, 34 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesis, tamamlandığında ‘Türkiye’nin en büyük spor kompleksi’ olma unvanına sahip olacak. Tesisin bünyesinde 2 bin 500 seyirci kapasiteli çok amaçlı spor salonunun yanı sıra, yarı olimpik yüzme havuzu, jimlastik salonu, bireysel oyun salonları, fitness merkezi, hamam-sauna, squash salonu, toplantı salonu, ofisler, yayın odası, basın birimi, kafeterya, gençlik merkezi, zeka oyunları işliği, bilgisayar işliği, müzik işliği, plastik sanatlar...