23 / 04 / 2024

yıldırım yeni projeleri

yıldırım yeni projeleri

Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım, Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

yıldırım yeni projeleri Haberi

yıldırım yeni projeleri

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı ve 700 bin nüfuslu ilçenin tamamına yakınını kapsayacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern konutlara bırakacak. İlçeye kazandırılan mahalle konakları, gençlik merkezleri, kapalı pazar alanları ile de dönüşümün sosyal boyutu destekleniyor. Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.


En büyük projesinin Yıldırım’ı Bursa’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirecek kapsamlı bir kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç, Piremir, Yediselviler, Sıracevizler, Vatan, Beyazıt, 152 Evler, Ortabağlar, Güllük, Mimarsinan, Esenevler, Yiğitler, Şükraniye, Ertuğrulgazi, Kaplıkaya, Değirmenönü, Karapınar, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinde kentsel dönüşüm alanlarının belirlendiğini aktardı.


Şirinevler Mahallesi’nin ekim ayında...