25 / 04 / 2024

yıldırımda yeni meydan yapılacakmı

yıldırımda yeni meydan yapılacakmı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sosyal donatı alanlarından mahrum kalan Yavuzselim Mahallesi’ne 4 katlı bir bina yıkılarak meydan yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, binanın kamulaştırılarak yıkıldığını bildirdi...

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

4 yıldır fiyatı değişmedi ama yeni yılda yüzde 200 zamlanacak!

Plastik poşetlerin yeni yıldaki fiyatı için zam teklifi sunuldu. 4 yıldır 25 kuruştan satılan poşetlerin yeni fiyatının 75 kuruş olması talep edildi.

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

yıldırımda yeni meydan yapılacakmı Haberi

yıldırımda yeni meydan yapılacakmı


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ndeki çalışmalara hız verdi. Geçen yıl Yavuzselim Mahallesi’ndeki BUSKİ’ye ait su deposunun bulunduğu alanı parka dönüştüren ve yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanı olarak mahalleye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bölgeye meydan kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mahallenin merkezi noktasında bulunan 4 katlı bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarını başlattı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Tüm ilçelerin daha yaşanabilir olması amacıyla her geçen gün farklı projeler geliştirdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Yavuzselim Mahallemiz de Yıldırım’da çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biri. Burada da gençlerimiz için spor alanı, mahalle sakinleri için de yeşil alan ve meydan...