26 / 04 / 2024

Yıldız Park İnşaat Yıldız Park nerede

Yıldız Park İnşaat Yıldız Park nerede

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu. 

Ryıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sernaye bedeli ile Recep Yıldız tarafından kuruldu.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kaleyıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleyıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fehmi Yıldız ve Sevgi Kale ortaklığında Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Yıldız Park İnşaat Yıldız Park nerede Haberi

Yıldız Park İnşaat Yıldız Park nerede

Mehmet Yıldız tarafından kurulan Yıldız Park İnşaat, 1995 yılından beri insanların kendini mutlu ve güvende hissedebileceği yapılar inşa ediyor. Yıldız Park İnşaatın hayata geçirdiği Altındağ'da konumlanan Yıldız Park konut projesinde ise yaşamı kolaylaştıracak tüm imkanlar kendi içinde barınıyor. 9 bin 86 metrekare arsa üzerine 3 blok 181 daire 7 ticaret alanından oluşan proje, Ankaralıların  beğenisine sunuluyor. Yıldız Park'ın tek özelliği çok katlı olması değil. Proje, yeni nesil lüks kavramını açığa çıkaran modern mimari kesitleri, tasarım anlayışı,'günün her saati güneş ışığını kademeli olarak alan lüks daireleri, sosyal alanları, manzaralarıyla dikkat çekiyor.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Posta...