29 / 03 / 2024

Yingli Solar etkinlikleri

Yingli Solar etkinlikleri

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde verilen Altın Voltaj Ödülü’nün sahibi oldu. Çdül Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verildi.

Dünyada en çok tercih edilen güneş paneli Yingli Solar!

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, son iki yıldır sürdürdüğü dünyanın 1 numaralı güneş paneli olma başarısını, tüketicilerin en çok tercih ettiği marka olarak pekiştirdi.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Yingli Solar etkinlikleri Haberi

Yingli Solar etkinlikleri

Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verilen ödülü Yingli Green Energy Güney Doğu Avrupa CEO’su Yao Wen, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’dan aldı.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, Gaziantep’te düzenlenen enerji sektörünün kalbinin attığı 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Altın Voltaj Ödülü ödülünün sahibi oldu.



Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen ödül töreninde, zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verilen ödülü Yingli Green Energy Güney Doğu Avrupa CEO’su Yao Wen, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’dan aldı.

Yao Wen ödüle layık görülmelerinden dolayı zirve yetkililerine teşekkür ederek, Yingli Solar’ın global ölçekte sosyal sorumluluğunun farkında bir şirket olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yao Wen, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla futbol...