29 / 03 / 2024

yörük ailesi inşaat sektörü

yörük ailesi inşaat sektörü

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi!

Türk müteahhitlik şirketleri yurt dışında üstlendikleri dev projelerle ünlerini artırıyor. Peki Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi hangisi? İşte Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi...

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

yörük ailesi inşaat sektörü Haberi

yörük ailesi inşaat sektörü

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.


Türkiye’nin en köklü sanayicilerinden Yörsan’ ın Kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yör Group olarak ticari hayatımıza başladığımız 1964 yılından günümüze “Yörsan” markasını dünyaya açılan bir değer haline getirmeyi başardık. Yörsan'ı meydana getirirken kazandığımız 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güveni, şimdi Yöryapı' ya taşımak için rotamızda sağlıklı ve emin adımlarla yürüyoruz” mesajını verdi.

Yörsan’ ın kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yeni yatırımlar yapıp, sıra dışı projeler üreteceğiz!” diyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti;


 “Yör Group olarak yaptığımız işlere...