25 / 04 / 2024

Yöryapı İnşaat

Yöryapı İnşaat

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubaili Abraaj Capital’i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Yöryapı inşaatta ilk üçe girmeyi hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Yörsan'ın kurucu ortağı Yörük ailesi inşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Yöryapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yöryapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şerafettin Yörük, Teoman Yörük, Mustafa Tamer, Fatih Yörük, Fahri Yörük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülüzar Atay tarafundan kuruldu.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Yöryapı İnşaat Haberi

Yöryapı İnşaat

Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan' ın Kurucu ortağı, Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: "Yör Group olarak ticari hayatımıza başladığımız 1964 yılından günümüze "Yörsan" markasını dünyaya açılan bir değer haline getirmeyi başardık. Yörsan'ı meydana getirirken kazandığımız 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güveni, şimdi Yöryapı' ya taşımak için rotamızda sağlıklı ve emin adımlarla yürüyoruz" mesajını verdi.


Yörsan' ın kurucu ortağı, Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: "Yeni yatırımlar yapıp, sıra dışı projeler üreteceğiz!" diyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti;


"Yör Group olarak yaptığımız işlere hep saygı duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak ürünler üretmek, bizim ticari geleneğimizdir. Hangi işe yöneldiysek işin inceliklerini kavrayarak, müşterilerimizin ve vicdanımızın karşısında yüzümüzü kara çıkarmayacak projeler üretmeyi kendimize...