26 / 04 / 2024

YÖRYAPI Şerafettin YÖRÜK

YÖRYAPI Şerafettin YÖRÜK

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

İzmir'de yıkılan binanın müteahhidinden şoke eden açıklama!

İzmir'i yıkan depremden sonra şoke eden bir paylaşım ortaya çıktı. Depremde iki bloğundan biri yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Şerafettin Ağar, sosyal medya hesabından, "6.8 büyüklüğünde bir deprem İzmir'deki yapıların yarısını yıkıp geçer" ve "Mezarda oturuyoruz" demiş. 

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Kayseri Kocasinan'da dükkan yıkımlarına tepki!

Bekir ve Şerafettin Arslan kardeşler, Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda bulunan dükkanlarının belediye tarafından istimlak bedeli ödenmeden yıkılmaya çalışıldığını iddia etti.

Boydak Holding'in acı günü! Şerafettin Aslan vefat etti!

Doğu Anadolu Bölge Anabayisi, Garanti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan vefat etti. Boydak Holdig taziye ilanı yayınlattı.

Yörsan inşaat sektöründe hizmet verecek!

Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, O kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu belirterek, "Satmadık, ortaklık kurduk" dedi. Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Yörsan inşaat sektörüne girdi!

Süt ve süt ürünleri markası Yörsan, inşaat sektörüne girdi.Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erdem, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan imar planı askıya çıktı...

Yörük, İnşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubaili Abraaj Capital’i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Şerafettin Yörük: Konut satmak gittikçe zorlaşıyor!

50 yıldır Türkiye’ye en lezzetli süt, yoğurt ve peynir ürünlerini Yörsan markası ile sunan YÖRÜK Ailesi, Türkiye’nin en kaliteli ve markalı projelerini üretmek üzere “Yöryapı” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Yörsan, 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi!

Süt ürünleri firması Yörsan, Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Yörsan'ın kurucu ortağı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, açıkladı.

YÖRYAPI Şerafettin YÖRÜK Haberi

YÖRYAPI Şerafettin YÖRÜK

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.


Türkiye’nin en köklü sanayicilerinden Yörsan’ ın Kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yör Group olarak ticari hayatımıza başladığımız 1964 yılından günümüze “Yörsan” markasını dünyaya açılan bir değer haline getirmeyi başardık. Yörsan'ı meydana getirirken kazandığımız 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güveni, şimdi Yöryapı' ya taşımak için rotamızda sağlıklı ve emin adımlarla yürüyoruz” mesajını verdi.

Yörsan’ ın kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yeni yatırımlar yapıp, sıra dışı projeler üreteceğiz!” diyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti;


 “Yör Group olarak yaptığımız işlere...