29 / 03 / 2024

Ytong Mimari Fikir Yarışması son durum

Ytong Mimari Fikir Yarışması son durum

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Türk Ytong’un düzenlediği “Yersizlik İçin Bir Yer” konulu 2016 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda 116 proje arasında yapılan değerlendirmede, 5 proje ödüle değer bulundu.

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 15 Aralık'ta!

“Şehirden Uzak” konulu 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması kapsamında yapılacak olan Dijital Kolokyum, 15 Aralık Cuma günü saat 11.00’den itibaren canlı yayınlanacak.

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Ytong Mimari Fikir Yarışması 2017 başvuruları başladı!

Türk Ytong’un Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) organizasyonuyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması başladı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Şehitkamil Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin projesi için düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda dereceye giren mimarlara ödülleri verildi.

Ytong Mimari Fikir Yarışması son durum Haberi

Ytong Mimari Fikir Yarışması son durum

Dünyada her zamankinden çok daha yoğun yaşanan mültecilik, göç, mekân ve yersizlik sorununa dikkat çeken “Yersizlik İçin Bir Yer” konulu 2016 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda kazanan proje sahibi ekipler, jüri üyeleri ile birlikte üç gün boyunca tecrübe edip değerlendirmelerde bulunabilecekleri Venedik Bienali gezisiyle ödüllendirilecek. Yarışma kapsamında bu yıl ilk defa, başvurular arasından seçilecek projelerin bilgilerini içeren bir yayın hazırlanarak, bienalde dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere dağıtılacak.


Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel ve kültürel boyutuna dikkat çeken Türk Ytong tarafından bu yıl “YERSİZLİK İÇİN BİR YER” başlığıyla düzenlenen 2016 Ytong Mimari Fikir Yarışması yoğun bir katılımla sonuçlandı.


Gündemin getirdiği bir mimari gerçeklik: Mülteci sorunu ve yersizlik


Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada ‘yerden kaçış ya da yer arayış’ hareketlerinin her zamankinden daha...