25 / 04 / 2024

Yücel Sitesi Evleri nerede

Yücel Sitesi Evleri nerede

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Kartal Yücel Park'ta 16 bin 170 TL peşinatla!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Yücel Park Evleri'nde 16 bin 170 TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün..

Kartal Yücel Park satılık daire fiyatları!

Denize 900 metre mesafede konumlandırılan  Kartal Yücel Park Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Henüz proje aşamasında olan Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay içerisinde satışa sunulacak. Peki Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Yücel Sitesi 99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Proje konum olarak merkezi lokasyonda yer alıyor...

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Yücel Çelikbilek: Boğaz'da dönüşüm için onay bekleniyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yapı stokundaki tehlikeye dikkat çekti: “Nepal’deki deprem İstanbul’da olursa Boğaz’da bir tane bina kalmaz. Boğaz’ın tamamı için söylüyorum. Beykoz, Üsküdar, Beşiktaş, Beyoğlu ve Sarıyer için”

Alibeyköy 5. Levent Evleri satılık!

Alibeyköy 5. Levent Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen proje 1 milyar 800 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Yücel Sitesi Evleri nerede Haberi

Yücel Sitesi Evleri nerede

Henüz proje aşamasında olan Kartal Yücel Sitesi projesi Teknik Yapı imzasıyla Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek. 


Lansmanı yakında


Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 


Yaklaşık 99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Yücel Sitesi projesi sahil yoluna, E5 karayoluna, toplu ulaşıma ve şehrin önemli okulları ile hastanelerine çok yakın konumda yer alıyor. 


Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi nerede?


• Sahile 5 dakika

• Alışverişin Kalbi 

• Havalimanı: 30 dakika

• Metro: 5 dakika

• Bağdat cad: 5 dakika





Web: http://www.teknikyapi.com/Projeler/Gelecek-Projeler/Yucel-Sitesi

Tel: 444 10 08

Pınar...