19 / 04 / 2024

Yüksel Seramik ihracatı ne durumda

Yüksel Seramik ihracatı ne durumda

Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı. Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı.

Mobilyacılar bu yıl yüzde 50 ihracat artışı hedefliyor!

Mobilya sektörü, Irak, Suriye ve Rusya pazarlarında yaşanan sıkıntılardan dolayı Hindistan, Çin, Endonezya gibi alternatif pazarlara yöneliyor. Sektör 2017 yılında bu ülkelere ihracatı  yüzde 44 artırırken 2018'de ise yüzde 50 ihracat artışı hedefliyor.

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

Yüksel Seramik ihracatı ne durumda Haberi

Yüksel Seramik ihracatı ne durumda

Mutluhan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirket, Türkiye genelinde oluşturduğu bayi ağı ve ek fabrika yatırımları ile önümüzdeki dönemde iç pazarın en büyük üreticilerinden biri olacak

1996 yılında kurulan Yüksel Seramik, 2008 yılında Mutluhan Holding bünyesine geçti.  Aydın Söke Milas’ta üretim yapan Yüksel Seramik fabrikasının Yönetim Kurulu’nun başında Hanifi Mutlu yer alıyor, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını ise Metin Mutlu yürütüyor…


Yüksel Seramik, Türkiye’de inşaat sektöründe yaşanan gelişmeye paralel olarak, ihracat çalışmaları ile birlikte iç pazarda da faaliyetlerine hız verdi. Fabrika kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarının yanı sıra, bayi ağını genişletme stratejileri ile iç pazarda da oldukça iddialı. 



Marka bilinirliğimiz ve iç pazar talepleri arttı 

İhracat ağırlıklı çalıştıkları için iç pazarı ihmal ettiklerini söyleyen Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Mutlu, şöyle devam etti:

 “Geçtiğimiz aylarda...