24 / 04 / 2024

Yüksel Seramik projeleri

Yüksel Seramik projeleri

Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı. Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Seramik projeleri Haberi

Yüksel Seramik projeleri

Yüksel Seramik, ürettiği serileri ile mekanlara hayat vermenin yanı sıra huzur da veriyor. Seramik sektörünün öncü ve inovatif şirketi olan Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…



İnovatif ürünleri ile doğayı evlerimize taşıyan Yüksel Seramik, yeni üretim teknolojileri sayesinde doğaya zarar vermeden doğal olanı üretiyor. Yüksel Seramik’in doğayla uyumlu serileri, yaşam alanlarında romantik bir atmosfer yaratmak isteyenler için, pastel tonlardaki floral desenleri ile modernize edilmiş geleneksel formların en güzel örnekleri arasında yerini alıyor.



Huzur ve tazelik…


Seride yer alan bahar bahçesindeymiş hissini uyandıran tekstil dokularından ilham alan desenler, her daim huzur ve tazelik kaynağı… Göz kamaştıran güzelliği ve estetik yorumuyla, duvarlarınızı ipeksi bir...