26 / 04 / 2024

yunusoğlu inşaat projeleri

yunusoğlu inşaat projeleri

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

Yunusoğlu İnşaat İzmir'e nitelikli konut kazandırıyor!

Yunusoğlu İnşaat İzmir'in Güzelbahçe Siteler Mevkii'nde inşa ettiği Yunusoğlu Kentya Konutları ile sorunlu yapılaşması ile bilinen İzmir'e nitelikli konutlar kazandırıyor. Proje, 4 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.

Koru Park, Balçova'da bir yıldız gibi parlıyor!

Yunusoğlu İnşaat kalitesiyle Balçova'da bir yıldız gibi parlayan Koru Park, çam ağaçlarının kokusuyla uyanıp denizden gelen ılık rüzgarı hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Hasanoğlu İnşaat, Alasiri Grup ile Türkiye'de yatırım yapacak!

Hasanoğlu İnşaat, geleceğin teknolojilerini, estetik ve fonksiyonellik ile birleştirerek ‘Kalite ve Güven’ in ön planda olduğu yapılar inşa etmek hedefiyle yola çıkmıştır.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu, İzmirlilerin yaşam kalitesini artırıyor!

İzmir'de kaliteli ve prestijli projelere imza atan Yunusoğlu İnşaat, 45 yılı aşkın deneyimini yeni projeleri ile hayata geçirmeye devam ediyor.

yunusoğlu inşaat projeleri Haberi

yunusoğlu inşaat projeleri

Yunusoğlu İnşaat, 150 bağımsız bölümden oluşan "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'de lüks villaların bulunduğu "Sahil Konakları" projelerini bu yıl sonunda tamamlayacak. Yaklaşık 100 milyon lira yatırımla hayata geçirilen iki proje ile, misafirlerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açacak olan Yunusoğlu İnşaat, önümüzdeki ay da Güzelbahçe'de önemli bir projenin başlangıcını yapacak. Güzelbahçe'de, bir isim altında 100 daire ve 30 villadan oluşan 5 projeyi bir araya getirecek olan Yunusoğlu İnşaat, bölgeye de ayrı bir soluk getirecek. Firma, 2 + 1, 3 + 1, 4+1,5+1 ve dubleks konutların bulunduğu Arma Gaziemir projesini de yıl sonunda tamamlayacak. Yunusoğlu İnşaat Başkanı Yunus Yunusoğlu, iki projenin de yatırımcılara kar ettireceğini...