28 / 03 / 2024

yuva kağıthane ulaşım

yuva kağıthane ulaşım

İstanbul Avrupa Yakası Kapıthane'de Yılmaz Ulusoy Holding tarafından inşa edilen Kağıthane Yuva Evleri'nde fiyatlar 360 bin liradan başlıyor. Projede konutların teslimleri Ocak ayında gerçekleştirilecek...

Yuva Kağıthane nerede ? Adres bilgileri!

Yuva Kağıthane nerede, nasıl gidilir , ulaşım ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz Ulusoy Holding projesi Yuva Kağıthane Cendere'de Axis AVM'nin karşısında inşa ediliyor...

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal'de dönüşüm başladı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi sakinleri, bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla konutlarının yenileneceği için sevinç yaşıyor.

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

yuva kağıthane ulaşım Haberi

yuva kağıthane ulaşım

Kağıthane Yuva Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Yılmaz Ulusoy Holding tarafından inşa edilen Kağıthane Yuva Evleri 12 katlı 2 bloklu olarak konumlandırılıyor. Projede toplamda 80 konut bulunuyor. 


Kağıthane Yuva Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Kağıthane Yuva Evleri fiyatları 360 bin liradan başlıyor. Peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Kağıthane Yuva Evleri projesinde banka kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. Projede KDV yüzde 1 olarak uygulanıyor.


İnşaat alanının 3 bin 500 metrekare olarak belirlendiği Kağıthane Yuva Evleri'nde 2 bin 800 metrekare yeşil alan bulunuyor.


Ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda eyr alan Kağıthane Yuva Evleri'nde bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Kağıthane Yuva Evleri...