25 / 04 / 2024

zemin altı katlı otopark projesi ne zaman bitecek

zemin altı katlı otopark projesi ne zaman bitecek

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Edirne'de çok katlı binaların altındaki iş yerleri denetleniyor!

Edirne'de, çok katlı binaların altında bulunan işyerlerinin taşıyıcı sitemleri, olası deprem ve afetlere karşı denetleniyor.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

zemin altı katlı otopark projesi ne zaman bitecek Haberi

zemin altı katlı otopark projesi ne zaman bitecek

Esenler'i yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi tüm hızıyla devam ediyor.



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor.Turgut Reis Mahallesi’ndeki Cengiz Topel Caddesi’ne büyük bir meydan kazandıracak ve bölgedeki otopark sıkıntısını önemli ölçüde sona erdirecek proje kapsamında, Cengiz Topel Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.


Toplam 7 bin 50 metrekarelik inşaat alanında yapılan çalışmalarla Cengiz Topel Caddesi, hem bin 300 metrekarelik geniş bir meydana, hem de 5 bin 700 metrekarelik alana sahip toplam 144 araçlık zemin altı otoparka kavuşacak. Hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Turgut Reis Mahallesi’nin güzel bir meydana kavuştuğu gibi, bölgedeki trafiğin de önemli ölçüde...