26 / 04 / 2024

Zemin dekorasyonu

Zemin dekorasyonu

Hüni Parke Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kaya, parke döşerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Kaya, ''Zemin dekorasyonunda parke vazgeçilmez'' dedi.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan köprü için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından zemin etüdü çalışması başlatıldı. Proje dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Koç Zemin Limited Şirketi kuruldu!

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

Tokat Erbaa'da TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde haziran ayında kamulaştırılan TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, 38 bin metrekarelik araziyi TOKİ yetkilileri incelemelerde bulundu.

Eskişehir Stadı'nın zemin çalışmaları bu ay başlıyor!

Eskişehirspor Kulübü Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arı, yeni stat için zemin çalışmalarının bu ay başlatılacağını bildirdi.

Dayı Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Tonka tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğanaras Bulvarı'nda kuruldu.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Türkan Özgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

TOKİ 5 ilde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi yapacak!

TOKİ Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 25 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. Zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı.

Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başlayacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Stad'ın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimatı verildi.

Zemin dekorasyonu Haberi

Zemin dekorasyonu

Zemin dekorasyonunda sık kullanılan parkenin, yüksek maliyetli ve tamiratının kolay olmaması nedeniyle vatandaşın satın alma sürecinde zaman zaman problem yaşadığı belirtildi. Hüni Parke Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kaya, parke döşerken zemine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.


Hüni Parke Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kaya, zemin dekorasyonunda parke kullanmanın vazgeçilmezliğinin sürdüğünü belirtti. Parkenin, yüksek maliyetli ve tamiratının kolay olmaması nedeniyle vatandaşın satın alma sürecinde yanıltıldığını söyleyen Kaya, “Hem estetik, hem de teknik açıdan ahşabın yarattığı sıcaklığı hissetmek isteyenler parkeden vazgeçemiyorlar. Hatta bu nedenle seramik firmaları ahşap desenli ürünleri piyasaya sunmak zorunda kaldılar. Piyasada pek çok parke firması ve pek çok ürün markası var. Parke uzun yıllar kullanılacağından, yüksek maliyetli bir ürün olduğundan ve tamiratı kolay olmadığından insanlar firma seçerken zorlanıyor. Hele son zamanlarda...